Известие

Collapse
No announcement yet.

Облегалки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Облегалки

Някой знае ли как се свалят подглавниците на предните седалки,щото моите стоят като откачени и се клатят напред-назад, а това много дразни особено при неравности ( тогава си личи )
    Alfa 166 2,4 jtd
    Alfa 33 1,7-беше на жената
    Toyota Passeo-новата на жената
    Всички четем упътването когато няма смисъл

При 164 стойките/двете пръчки излизащи от облегалката/ на подглавника се завъртат независимо в коя посока и подглавника излиза от облегалката.Пробвай този метод.
    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
    Opel Astra J
    ex:
    Alfa Romeo 164 2.5TD
    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от BOXER_33_PLD Покажи съобщение
      Някой знае ли как се свалят подглавниците на предните седалки,щото моите стоят като откачени и се клатят напред-назад, а това много дразни особено при неравности ( тогава си личи )
      Колега и аз имах подобен проблем.На отворите където влиэат двете пръчки има две черни,кръгли и плоски капачета,които са хванати на облегалката.Вадиш ги нежно с отверка и след това ще ти просветне.Имат по едно чопче ще го видиш.
      166 2.4 JTD Ibiza 1.9 GTTDI

Comment

Първоначално публикувано от zhivko 166 Покажи съобщение
        Колега и аз имах подобен проблем.На отворите където влиэат двете пръчки има две черни,кръгли и плоски капачета,които са хванати на облегалката.Вадиш ги нежно с отверка и след това ще ти просветне.Имат по едно чопче ще го видиш.
        Тези черните са на щипки и се свалят много лесно както каза колегата с отверка , ама да не се олееш с натискането че се чупят
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Днес ще го пробвам
          Може и снимки да направя че да не се чудят колегите като мен
          Alfa 166 2,4 jtd
          Alfa 33 1,7-беше на жената
          Toyota Passeo-новата на жената
          Всички четем упътването когато няма смисъл

Comment

Working...
          X